AkoDoma

Slowaakse folklore

Te gast

Wanneer

  • zondag 23 juni 2024 om 15.00 u.

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7B , 3080 Tervuren

Categorieën

Het folkloristische ensemble AkoDoma werd opgericht 2018. Het ensemble, dat ongeveer 20 vaste leden telt, heeft sindsdien vele malen succesvol opgetreden, zowel in België als in het buitenland.

Dit ensemble is er voor alle liefhebbers van de Slowaakse folklore, zowel beginners als gevorderden. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde Slowaakse choreografen, heeft het ensemble een prachtig repertoire opgebouwd met dansen uit vele regio's van Slowakije.

Tijdens het galaconcert zullen dansen uit Midden- en Oost-Slowakije worden gepresenteerd, uitgevoerd in authentieke klederdracht, waarvan sommige al een museumwaarde hebben. Het ensemble functioneert dankzij de steun van het Bureau voor Slovaken die in het buitenland wonen.

Het optreden wordt opgeluisterd door het kinderfolklore-ensemble Rodinka uit Brussel, Adriana Furikova,  Viola Folk Ensemble (Hungarian folklore) en Na Horoto v Bruksel (Bulgarian folklore), waardoor het geheel een gevarieerde, onvergetelijke ervaring wordt voor het publiek. Dit evenement is een buitengewone gelegenheid voor de liefhebbers van folklore.www.akodoma.be

Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen (zij zitten op de schoot van de ouders)

Organisatie

AkoDoma
Naar top