Amelie Albrecht

Goe Genoeg

Wanneer

  • zaterdag 3 februari 2024 om 20.30 u.

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7b , 3080 Tervuren

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met alleen maar uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. 
Maar bekend zijn is niet altijd rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien en ze heeft een echte handtekening moeten bedenken.
Toch geniet ze van haar succes, dus komt er een tweede zaalshow en die zal wel goe genoeg zijn. Een stevige portie 'je m'en foutisme' en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

In de pers:
"Ze is op haar best wanneer ze - leunend op haar microfoonstandaard - een taboe verbrijzelt met een mening die zo messcherp en goudeerlijk is dat het hilarisch wordt." (Focus Knack)

"Albrecht heeft alles - goed timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas - om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is." (Focus Knack)

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.
Naar top