Hetty Helsmoortel

Missie 2024

Wanneer

  • zondag 1 december 2024 van 20.30 tot 22.00 u.

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7B , 3080 Tervuren

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.

Wegens onvoorziene omstandigheden is het niet mogelijk voor Hetty Helsmoortel om op te treden op 6 december. Daarom werd de voorstelling verplaatst naar zondag 1 december 2024 om 20.30 u.

 Het avontuur gaat verder! Als steeds populairdere wetenschapswatcher op radio en tv, nodigt Hetty Helsmoortel je uit voor een gloednieuwe ontdekkingsreis in ‘Missie 2024’. Voor het vierde jaar op rij onthult ze de meest fascinerende wetenschappelijke en technologische doorbraken van het afgelopen jaar. Na drie bejubelde shows staat Missie 2024 klaar om je weer te verbazen en te doen lachen. 

Leest Elon Musk binnenkort onze gedachten?
Zijn blauwe bessen echt blauw?
En wat onthullen de nieuwste ruimtefoto's over onze plaats in het universum? 

Met haar ongeëvenaarde enthousiasme en helderheid gidst Hetty je door de complexe wereld van de moderne wetenschap, waarbij ze humor en verwondering naadloos combineert. Zo houdt ze iedereen – van nieuwsgierige geesten tot doorgewinterde tech-enthousiastelingen – moeiteloos anderhalf uur lang in de ban. Missie 2024 is een must-see voor alle mensen die hun horizon willen verbreden. Daarvoor ben je bij Hetty in goeie en veilige handen. 

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.
Naar top