Mission: Impossible – Dead Reckoning Part I

Wanneer

  • woensdag 7 februari 2024 om 20.00 u.

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7B , 3080 Tervuren

Categorieën

Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn. 

Regie: Christopher McQuarrie
Met: Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Vannesa Kirby
Speelduur: 163 minuten
Engels gesproken, Nederlandse ondertiteling

In de pers:
Zelfs in zijn zevende aflevering vertoont ‘Mission: Impossible’ nog geen tekenen van sleet. Het tegelijk klassieke en vernieuwende ‘Dead Reckoning, Part One’ breekt een lans voor inventieve, artisanale actiecinema. (De Morgen)

We moeten het Tom Cruise nageven: zelden is iemand er met zóveel bezieling in geslaagd uit zó’n magere set-up zó’n indrukwekkende hoeveelheid non-stop actie te puren. Neemt 007 nog af en toe de tijd voor een   Martini, dan blijft Ethan de stunts 163 minuten lang in een verschroeiend tempo aan elkaar rijgen. (Humo)

Naar top