The Pope's Exorcist

Halloweenfilm marathon

Wanneer

  • dinsdag 31 oktober 2023 23.59 u. tot woensdag 1 november 2023 02.00 u.

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7B , 3080 Tervuren

Categorieën

Halloween in stijl vieren?  Dat kan in cc De Warandepoort terwijl je geniet van enkele recente horrortoppers. Tussen de films door is er heerlijke pompoensoep verkrijgbaar. Wie gaat voor de hele marathon, geniet van een speciaal tarief.

Julia moet noodgedwongen verhuizen naar Spanje met haar twee kinderen, Amy en Henry. Het plan is om een bouwval van een abdij die ze geërfd heeft op te knappen en te verkopen, maar het pand blijkt een gevangenis voor een demon te zijn die door de werkzaamheden weer vrij komt en bezit neemt van zoontje Henry. Het Vaticaan begrijpt dat dit een serieuze zaak is en stuurt hun meest bekwame exorcist erop af: Gabriel. Maar zelfs voor hem is het een uitdagende confrontatie.

Biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan. Het is een verfilming van zijn memoires, waarin de kijker getuige wordt gemaakt van Amorths vele uitgevoerde uitdrijvingen. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.

Regie: Julius Avery
Met: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Peter DeSouza-Feighoney
Speelduur: 104 minuten
Engels gesproken - Nederlandse ondertiteling 

Leeftijd

vanaf 16
Naar top