Huisregels

Het voltallige team van het cultuurcentrum streeft er naar om ieder bezoek naar wens en veilig te laten verlopen. We bezorgen je graag meer info voor een vlot en aangenaam bezoek aan het cultuurcentrum.

In het bezoekerscentrum geldt een algemeen rookverbod, cfr. KB van 1987.

De theaterzaal is niet toegankelijk voor huisdieren, met uitzondering van blindengeleidehonden.

Het is verboden te fotograferen, opnames te maken, te eten en te drinken in de zaal.

Uit respect voor de artiesten vragen we om de gsm uit te schakelen voor de start van de voorstelling.

Kom ruim op tijd. Om de voorstelling niet te storen, worden na de aanvang van de voorstelling geen laatkomers in de zaal toegelaten, tenzij bij pauzes. De balie van het cultuurcentrum is open een uur voor de voorstelling, de deuren van de theaterzaal openen we 15 minuten voor aanvang.

Als je je ticket(s) verloren of vergeten bent, kan je een herprint vragen aan de balie.

Terugbetalingen gebeuren enkel indien een voorstelling wordt afgelast/verplaatst of centrum een fout heeft gemaakt of indien klant is overleden. Je kan ten laatste tot 30 dagen na het bericht van het verplaatste of geannuleerde concert een terugbetaling aanvragen.

Kinderen
Bij familievoorstellingen is er vaak een leeftijdsgrens van toepassing, gelieve deze te respecteren. Dit omwille van ongepaste inhoud, onaangename beelden, expliciet taalgebruik of gevoelige thema‚Äôs. 
Kinderen worden altijd begeleid door een volwassene, tenzij vooraf anders vermeld.
Ook kleine kinderen, die liever op de schoot van mama of papa blijven zitten, hebben een toegangsticket nodig.

Het cultuurcentrum wordt uitgebaat door het Autonoom Gemeentebedrijf Bexit (Markt 7A/1, 3080 Tervuren. BTW BE0866.790.614).

Naar top