woensdag 30 augustus 2017

Cursussen De Warandepoort weldra van start!

Waar voor kinderen het schooljaar van start gaat in september, kan je ook bij De Warandepoort terecht voor cursussen.

Onder het motto "nooit te laten om te leren" of "tijd voor een nieuwe hobby" kan je bij ons terecht voor verschillende vormingen.

  • Op grote vraag organiseren we dit jaar vanaf 5 september een starterscursus Aquarel. Al vlotter met verf, water en papier, dan kan je aansluiten bij de lessen voor gevorderden. Deze starten op 5, 16 of 18 september afhankelijk van de lesgever. Heb je toch liever wat meer extra ruimte en diepten in je verftechnieken, dan is er de cursus “Schilderen met Olieverf en Acryl” vanaf 8 september. Ligt verf je helemaal niet, dan ben je altijd welkom bij de tekenlessen die starten op 14 september. Al deze cursussen gaan door in de bovenzaal van Nettenberg.
  • In de cursussen keramiek die starten op 18 en 19 september leer je alle mogelijke technieken zoals draaien, boetseren, vormgeven, decoreren etc.. Deze lessen gaan door in Pachthof Stroykens.
  • Ben je eerder muzikaal aangelegd dan kan je zowel als beginner als gevorderde aansluiten bij de gitaarlessen. Start op zaterdag 9 september of maandag 11 september in Pachthof Stroykens.
  • Voor literatuur kan je zowel naar de leesclub Nederlandse literatuur als Franse literatuur.
  • Tot slot zijn er nog de cursussen “Duits-Nederlandse conversatie” en “Spaanse conversatie” waar je aan de hand van interessante krantenartikelen of gebeurtenissen gespreksonderwerpen kan aanbrengen om zo je talenkennis te onderhouden.

Voor al onze cursussen kan je online inschrijven.