dinsdag 24 april 2018

De Warandepoort gaat vreemd

Onder de noemer “De Warandepoort gaat vreemd” organiseert CC De Warandepoort 2 gratis zomerse activiteiten die eens niet in de theaterzaal zullen doorgaan.

Op woensdag 4 juli 2018 om 20.30 u kan je naar de openluchtfilm “Patser” van Adil El Arbi & Bilal Fallah. De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op 't Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect.

https://www.facebook.com/events/163575264333567/

Op donderdag 5 juli 2018 vanaf 18.00 u richten we ons op de jeugd van Tervuren. Onder het gezamenlijk label “#GIJWEETZELF” zullen CC De Warandepoort, GC De Kam & GC De Lijsterbes hun jongerenactiviteiten organiseren. Om dat te vieren is er een hele avond geweid en Hip Hop. Met “Y€$U$” omarmen we de Tervurenaar Jesse Timmermans die een hele track weidde aan 3080 Tervuren. Uit de rand rond Brussel komt “De Rand”. Deze 5 Jonge rappers uit Halle zijn helemaal klaar om door te breken. JAYMNG haalde de finale van “De nieuwe Lichting” van Studio Brussel en om de line-up compleet te maken komt de koning van de Brusselse hip hop scene ook. Niemand minder dan Zwangere Guy komt Tervuren onveilig maken.

https://www.facebook.com/events/476697706079936/

 

Beide evenementen zullen plaatsvinden op het evenementenplein tussen de moestuin en het Warandeplein.