maandag 8 januari 2018

WARRE VOLLEDIG PROGRAMMA ONLINE

Warre is nieuw in Tervuren en om vriendjes te maken organiseert hij een heus
festival. Kinderen vanaf het tweede kleuterklasje (2013) tot en met het zesde leerjaar (2006) kunnen er kiezen tussen verschillende sportactiviteiten, workshops en cultuur.

Wanneer?
Tijdens de krokusvakantie wordt het een drukte van jewelste. Van 12 tot 16 februari 2018 staan er een honderdtal activiteiten op het programma. Deze zijn onderverdeeld in dagdelen tussen 9.00 u. en 12.00 u. en tussen 13.00 u. en 16.00 u. Voor sommige activiteiten zijn zelfs mama’s en papa’s welkom.

Waar?
Sportcentrum Diependal, Nettenberg en Cultuurcentrum De Warandepoort zijn de hoofdlocaties van alle activiteiten.

Opvang
In sportcentrum Diependal is er elke dag opvang vanaf 7.30 u tot 9.00 u, tijdens de middagpauze (12 u. tot 13 u.) en vanaf 16.00 u tot 17.30 u. Hier kunnen kinderen zich uitleven op springkastelen en met allerlei sport- en spelmateriaal. Hiervoor wordt een vast bedrag per dag aangerekend. De kinderen die van de opvang gebruik maken, worden, zowel voor als na de activiteit, onder begeleiding naar de juiste locatie gebracht. Indien je geen gebruik wenst te maken van de opvang, kan je de kinderen telkens een kwartier voor aanvang op de locatie van de activiteit afzetten en tot een kwartier na afloop ophalen.

Prijs
De opvang verloopt via een dagprijs van 4 euro. De deelnameprijs per activiteit schommelt tussen 3 en 7 euro.
Bijkomende gegevens:
- De activiteiten beginnen stipt op tijd
- Het aantal deelnemers varieert per activiteit
- Bij sportactiviteiten is sportkledij verplicht mee te brengen

Registreren
Registreren is jou en je kinderen kenbaar maken. Je hoeft slechts
eenmaal te registreren en dit doe je best vóór de online inschrijvingen starten. Als je geregistreerd bent, kan je inschrijven voor alle activiteiten van Warre.
Om te registreren en in te schrijven ga je naar reservaties.tervuren.be.
Volg dan de instructies op het scherm. In de bevestigingsmail staat een link om de registratie te vervolledigen.

Hoe online inschrijven?
Eenmaal je geregistreerd bent, kan je vanaf woensdag 3 januari om 12 u. je voor Warre inschrijven. Je klikt hiervoor op de gewenste activiteit en volgt de instructies op.
Check regelmatig online het aanbod! Wijzigingen zijn steeds mogelijk (bv. aanpassing van aantallen,…)

Problemen bij registratie of online inschrijven?
Kom dan langs aan de balie van het vrijetijdscentrum De Warandepoort of contacteer ons via mail (vrijetijd@tervuren.be) of telefonisch via 02 766 53 45

Belangrijk
Door de inschrijving verbindt men zich ertoe kennis te nemen van de voorwaarden en informatie. Terugbetaling gebeurt enkel op grond van medische redenen (met doktersattest).