Ticketverkoop

Hoe bestel ik losse tickets?

Losse tickets voor het seizoen 2017-2018 kan je bestellen via de website vanaf  vrijdag 9 juni om 9 uur. Het aanbod kan je al op 2 juni raadplegen onder programma’. Als je doorklikt op een evenement, vind je de knop ‘koop tickets’. Klik hierop en volg de instructies om je tickets te kopen. Tickets die je online koopt, print je thuis zelf. Hou zeker je bankkaartlezer in de buurt, want die heb je nodig voor de betaling. Elk ticket bevat een unieke barcode die gescand wordt bij de ingang. Groepstickets en tickets voor rolstoelgebruikers bestel je telefonisch.

Hoe bestel ik een abonnement?

Voor een abonnement Nachtvlucht kan je kiezen uit het aanbod van GC De Warandepoort (Tervuren), GC de Kam (Wezembeek-Oppem) en GC de Lijsterbes (Kraainem).  Als je voor minstens vier verschillende voorstellingen hetzelfde aantal tickets bestelt, heb je recht op de voordelige abonnementsprijs.

Een abonnement kan je online bestellen via onderstaande link vanaf 9 juni om 9 uur:

BESTEL HIER JE ABONNEMENT ONLINE

Je kan ook een abonnement bestellen aan de balie van De Warandepoort, Markt 7b, Tervuren.

Nieuw: studententarief!

Ben je student en jonger dan 26 jaar, dan krijg je, op vertoon van je studentenkaart, 2 euro korting op het abonnementstarief. Je kan dit tarief dus niet online kopen, maar stuur ons gerust een mailtje (vrijetijd@tervuren.be). Vergeet zeker niet om je studentenkaart mee te brengen bij de voorstellingen, want ook dan controleren we die nog eens.