Prijzen en kortingen

Prijzen
Voorverkoopprijs: geldig tot middernacht de dag voor de voorstelling.
Kassaprijs: vanaf middernacht de dag van de voorstelling.

Kortingen
European Disability Card
Op vertoon van de European Disability Card kunnen personen met een beperking gratis een voorstelling, concert of film bijwonen.
Meer info over de European Disability Card vind je hier.

Randuitcheques
Met Randuitcheques kunnen anderstaligen die Nederlands leren of oefenen in de Vlaamse Rand betalen voor activiteiten in de gemeenschaps- en cultuurcentra van de Vlaamse Rand. In die centra vind je een uitgebreid aanbod met verschillende moeilijkheidsgraden. Een Randuitcheque is 7 euro waard.

Studententarief
Ben je student en jonger dan 26 jaar, dan krijg je voor sommige voorstellingen, op vertoon van je studentenkaart, 2 euro korting.

UiTPAS Druivenstreek
De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen die je nadien kan omruilen tegen tal van voordelen.
Hier vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten in onze regio waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende steden of gemeenten, terecht om punten te sparen of te ruilen. Alleen maar voordelen dus! 

UiTPAS Kansentarief
Inwoners met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt dan 1 euro voor de UiTPAS en krijgt 80 procent korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek.

Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, neem dan zeker contact op met het Sociaal Huis via welzijn@tervuren.be of 02 766 52 02.Contact

CC de Warandepoort

Vandaag Nu gesloten
Open van 09.00 tot 17.00 u.
Morgen
Open van 09.00 tot 17.00 u.
Naar top