Kortingen

UiTPAS Druivenstreek
De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas waarmee je punten kan sparen en omruilen voor tal van voordelen.
Houders van een UiTPAS krijgen vanaf dit seizoen 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets. Bovendien zijn alle tickets van de verschillende cultuurhuizen nu ook in een eengemaakt ticketsysteem terug te vinden.
Voor inwoners van de Druivenstreek met een beperkt budget is er een UiTPAS met kansentarief: dan betaal je slechts 20% van het basistarief op tal van activiteiten.
Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, neem dan zeker contact op met het Sociaal Huis via welzijn@tervuren.be of 02 766 52 02.

European Disability Card
Op vertoon van de European Disability Card kunnen de begeleiders van personen met een beperking gratis een voorstelling, concert of film bijwonen. Vooraf reserveren is verplicht.

Begeleiderspas voor personen met een handicap
Op vertoon van de begeleiderspas kunnen de begeleiders van personen met een beperking gratis een voorstelling, concert of film bijwonen. Vooraf reserveren is verplicht.

Randuitcheques
Met Randuitcheques kunnen anderstaligen die Nederlands leren of oefenen in de Vlaamse Rand betalen voor activiteiten in de gemeenschaps- en cultuurcentra van de Vlaamse Rand. In die centra vind je een uitgebreid aanbod met verschillende moeilijkheidsgraden. Een Randuitcheque is 7 euro waard.Contact

cc De Warandepoort

Vandaag Nu gesloten
Open van 09.00 tot 17.00 u.
Morgen
Open van 10.00 tot 14.00 u.
Naar top