Tickets bestellen

Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. Als UiTPAS-houder krijg je 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets. Registreer je UiTPAS en de korting wordt automatisch verrekend. Klik hier om je UiTPAS te registreren.
Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet zeker niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen in leuke voordelen.

UiTPAS registreren

Bestellen

Online
Klik op programma om alle evenementen te zien. Klik daarna op een evenement waar je tickets voor wilt kopen, dan zie je de knop ‘tickets’. Klik op deze knop en volg de instructies om tickets te kopen. Ons ticketingsysteem voorziet een persoonlijke omgeving, je vindt er al je tickets en info terug, je kan er tickets downloaden of doorsturen naar je vrienden. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Als het systeem zegt dat je login e-mailadres al bestaat, dan druk je op 'wachtwoord vergeten' en vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Print je ticket thuis zelf. Op elk ticket staat een unieke barcode. We scannen die code bij de ingang.
Check voor je komt waar het evenement plaatsvindt. Het adres vind je op je ticket.
Als je je ticket(s) verloren of vergeten bent, kan je een herprint vragen aan de balie.

Aanbod cc De Warandepoort

Aanbod Regio Druivenstreek

Verkochte tickets worden enkel terugbetaald bij een overlijden.

Balie
De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Telefoon
Bel ons via 02/766 52 03

UiTPAS
De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen. Die kan je nadien omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!

Website Uit in de Druivenstreek

Contact

cc De Warandepoort

Vandaag Nu gesloten
Open van 10.00 tot 14.00 u.
Morgen
Open van 10.00 tot 14.00 u.
Naar top