Inschrijven? Hoe werkt dat?

RESERVEREN

Je kan plaatsen reserveren via het event. We hebben hierbij de volgende gegevens nodig:

  • naam en adres van de school
  • naam van de verantwoordelijke van de inschrijving
  • gsm-nummer van een begeleidende leerkracht
  • e-mail adres van de financieel verantwoordelijke & directie voor de facturatie
  • keuze aanvangsuur van jouw voorkeur indien van toepassing
  • aantal te reserveren plaatsen (leerlingen en begeleiders)
  • informatie over welke klas het gaat

Elke aanvraag wordt bevestigd per e-mail. De factuur wordt na het bezoek aan de voorstelling per mail verstuurd naar de financiële dienst en directie van de school.

ZAALBEZETTING EN VOORKEUR

Het maximum aantal beschikbare zitjes varieert per voorstelling en gebeurt in overleg met het gezelschap. We streven naar een maximale zaalbezetting. Afhankelijk van de inschrijvingen is het mogelijk dat een soms een extra voorstelling zal worden geprogrammeerd.

PRIJS

Tickets voor kleuters en leerlingen van de lagere school kosten:

  • voor een podiumvoorstelling: € 7/lln kleuter en lager onderwijs, € 9/lln secundair onderwijs
  • voor een film: € 3/lln
  • leerkrachten en begeleiders: gratis

De totale prijs wordt berekend op basis van het effectief aanwezige aantal leerlingen. We houden rekening met mogelijke afwezigheden (door ziekte, …). Wanneer meer dan 10% van het aantal gereserveerde plaatsten niet ingenomen wordt, zal de helft van het ontbrekende aantal plaatsen aangerekend worden. Info over annulering vind je bij het contract.

EENMAAL GERESERVEERD

Twee weken voor de voorstelling ontvang je een herinneringsmail en de lesmap of ander educatief materiaal. Je vindt het lesmateriaal ook altijd terug op deze website.
We vragen je een kwartier voor de voorstelling aanwezig te zijn zodat nog enkele formaliteiten in orde gebracht kunnen worden en de leerlingen rustig hun plaatsen kunnen opzoeken. Gelieve bij een mogelijke vertraging telkens het onthaal onmiddellijk te verwittigen op 02 766 52 03. 

ROLSTOELGEBRUIKERS

Geef ons een seintje vooraf indien er rolstoelgebruikers of minder mobiele kinderen meekomen, dan voorzien we voor hen een goede plaats. Dat doe je via: ccdewarandepoort@tervuren.be of via de opmerkingen bij het inschrijvingsformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op. In het CC is er aangepast sanitair. 

REIS GRATIS

Met je klas met de Lijn naar cc De Warandepoort via dynamoOPWEG van CANON Cultuurcel. Alle info vind je op www.cultuurkuur.be/dynamo

AVONDVOORSTELLINGEN VOOR SECUNDAIR ONDERWIJS

De CC en GC’s in de Druivenstreek werken nauw samen voor het scholierenaanbod. In De Warandepoort, maar ook bij de collega's van Den Blank, de Bosuil, Felix Sohie, de Kam en de Lijsterbes geniet je van theater, dans, humor en muziek. Leerlingen van de 2e en 3e graad in de scholen SMO, KA Tervuren, Heilig-Hartcollege, GITO (Overijse en Tervuren) én APKO kunnen voor slechts €9 een voorstelling uit onze selectie bijwonen. De aanwezigheid van begeleidende leerkrachten zijn verplicht, maar kijken gratis mee.

-De school neemt zelf het initiatief om deze uitstap te organiseren en dit bekend te maken bij hun leerlingen.
-De school vraagt beschikbaarheid na en reserveert de plaatsen via ccdewarandepoort@tervuren.be of het desbetreffende centrum. Ten laatste 1 werkdag voor de voorstelling is het exact aantal leerlingen doorgegeven en zijnd e tickets betaald.. De tickets liggen klaar in het CC/GC aan de avondkassa. Plaatsen worden gekozen door het CC. Wie niet vooraf reserveert, betaalt kassaprijs.
-De leerlingen moeten de avond zelf begeleid zijn door een leerkracht.

De lijst met de selectie uit het avondaanbod in de regio vind je bij de documenten hieronder, meer info over de voorstelling vind je op de websites van de centra.

Meer info

Heb je vragen of wensen, wil je meer informatie over een bepaalde voorstelling, raak je niet wijs uit het aanbod, zoek je hulp bij je keuze, bij een voorbereiding of nabespreking…? Bel ons, stuur een mail of spring eens binnen.

Bijlage

Naar top