Inschrijven? Hoe werkt dat?

RESERVEREN

Je kan plaatsen reserveren via het event. We hebben hierbij de volgende gegevens nodig:

  • naam en adres van de school
  • naam van de verantwoordelijke van de inschrijving
  • gsm-nummer van een begeleidende leerkracht
  • e-mail adres van de financieel verantwoordelijke & directie voor de facturatie
  • keuze aanvangsuur van jouw voorkeur indien van toepassing
  • aantal te reserveren plaatsen (leerlingen en begeleiders)
  • informatie over welke klas het gaat

Elke aanvraag wordt bevestigd per e-mail. De factuur wordt na het bezoek aan de voorstelling per mail verstuurd naar de financiële dienst en directie van de school.

ZAALBEZETTING EN VOORKEUR

Het maximum aantal beschikbare zitjes varieert per voorstelling en gebeurt in overleg met het gezelschap. We streven naar een maximale zaalbezetting. Afhankelijk van de inschrijvingen is het mogelijk dat een soms een extra voorstelling zal worden geprogrammeerd.

PRIJS

Tickets voor kleuters en leerlingen van de lagere school kosten:

  • voor een podiumvoorstelling: € 7/lln kleuter en lager onderwijs, € 9/lln secundair onderwijs
  • voor een film: € 3/lln
  • leerkrachten en begeleiders: gratis

De totale prijs wordt berekend op basis van het effectief aanwezige aantal leerlingen. We houden rekening met mogelijke afwezigheden (door ziekte, …). Wanneer meer dan 10% van het aantal gereserveerde plaatsten niet ingenomen wordt, zal de helft van het ontbrekende aantal plaatsen aangerekend worden. Info over annulering vind je bij het contract.

EENMAAL GERESERVEERD

Twee weken voor de voorstelling ontvang je een herinneringsmail en de lesmap of ander educatief materiaal. Je vindt het lesmateriaal ook altijd terug op deze website.
We vragen je een kwartier voor de voorstelling aanwezig te zijn zodat nog enkele formaliteiten in orde gebracht kunnen worden en de leerlingen rustig hun plaatsen kunnen opzoeken. Gelieve bij een mogelijke vertraging telkens het onthaal onmiddellijk te verwittigen op 02 766 52 03. 

ROLSTOELGEBRUIKERS

Geef ons een seintje vooraf indien er rolstoelgebruikers of minder mobiele kinderen meekomen, dan voorzien we voor hen een goede plaats. Dat doe je via: ccdewarandepoort@tervuren.be of via de opmerkingen bij het inschrijvingsformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op. In het CC is er aangepast sanitair. 

REIS GRATIS

Met je klas met de Lijn naar cc De Warandepoort via dynamoOPWEG van CANON Cultuurcel. Alle info vind je op www.cultuurkuur.be/dynamo

AVONDVOORSTELLINGEN VOOR SECUNDAIR ONDERWIJS

De secundaire scholen in Tervuren, Overijse, Hoeilaart en Wezembeek-Oppem kunnen in schoolverband deelnemen aan een selectie voorstellingen uit ons avondaanbod. Hierdoor kunnen ze genieten van een schooltarief van € 9. Begeleidende leerkrachten sluiten gratis aan. 
De scholen nemen zelf het initiatief om deze uitstap te organiseren en dit bekend te maken bij de leerlingen.
De scholen kunnen de tickets reserveren via ccdewarandepoort@tervuren.be. Hiervoor hebben we het exacte aantal nodig. De tickets zullen ook op voorhand betaald moeten worden.
De leerlingen moeten de avond zelf begeleid zijn door een leerkracht.
De lijst met de selectie uit het avondaanbod in de regio vind je bij de documenten hieronder.

Meer info

Heb je vragen of wensen, wil je meer informatie over een bepaalde voorstelling, raak je niet wijs uit het aanbod, zoek je hulp bij je keuze, bij een voorbereiding of nabespreking…? Bel ons, stuur een mail of spring eens binnen.

Naar top